Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Wekkers

Geraak je moeilijk uit bed? Of slaap jij zélfs door je smartphone-alarm heen? Dan is een klassieke wekker, of ook wel alarmklok genoemd, een onmisbaar accessoire op je nachtkastje.

Wie op zijn wekker kan rekenen, slaapt met een gerust hart. Het Jan Maes team zocht de meest betrouwbare wekkers voor je uit met of zonder diverse technische snufjes.

“Nog vijf minuutjes”

Slaap je in het weekend liever uit? Of stel jij gewoonweg het opstaan graag wat uit? Geen probleem, kies een wekker met snoozefunctie en met één druk op de knop zet je het alarm af waardoor je gezellig kan blijven liggen of sluimer je nog enkele minuten om ontspannen wakker te worden.

Innovatie en multi-functie

Het aanbod wekkers bij Jan Maes zijn vrijwel in elke omgeving te gebruiken, uiterst energiezuinig én kunnen tegen een stootje. Maar het zijn kleine details die de wekkers uit ons assortiment bijzonder maken. Zo zijn er verschillende manier om het display te verlichten. Dankzij ledverlichting met knopbediening, krijg je ook in het donker de tijd in beeld. Of kies voor een model met fluorescerende wijzers, die zonder knopje het uur weergeven.

Heb jij een afwisselend slaappatroon of een zeer druk leven, dan raden we een alarmklok aan met meerdere instelbare alarmtijden met automatische kalenderfunctie. Ben jij een frequente reiziger? Dan shop je best een wekker met de mogelijkheid om tijdzones te selecteren. Sommige modellen geven zelfs de omgevingstemperatuur weer! 

Kortom, naast deze wekkers wil iedereen wel wakker worden. Vindt online bij Jan Maes de wekker die bij je levensstijl past!