Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Uurwerkbanden

  • 1
  • 2
  • 3

Is jouw uurwerkbandje aan vervanging toe? Bij Jan Maes zorgen we onmiddellijk voor een nieuw exemplaar. Kom binnen in onze winkels in Waasland Shopping, Wijnegem Shop Eat Enjoy of Oostende!

Lederen en metalen uurwerkbanden

Lederen uurwerkenbanden krijgen het soms zwaar te verduren. Zeker tijdens de zomermaanden. Wist je bijvoorbeeld dat zweet het leder kan aantasten? Maar ook de pinnetjes van metalen bandjes begeven het wel eens door slijtage. Geen nood: bij Jan Maes kunnen we jou onmiddellijk een nieuwe lederen of metalen uurwerkband bezorgen uit het klassiekere Hirsch- of ZRC-assortiment. Op zoek naar een speciaal kleurtje of print? Neem dan een kijkje naar de banden van Manfred+Cracco, Paul Hewitt, Cluse of Daniel Wellington. Kies de breedte, lengte en het kleur van jouw bandje en geef jouw horloge zo een nieuwe, verfrissende uitstraling.

Wil je liever de unieke look van het oorspronkelijke bandje behouden? Van de grootste merken hebben we steeds enkele modelletjes op voorraad. Zo niet, dan bestellen wij zonder problemen een uurwerkband bij het merk zelf.