03 mei 2018

Zet mama in de bloemetjes!

Mam, moeder, mama, madre, moeke, mammie, mammaatje. Ze heeft veel verschillende namen, maar één ding is zeker. Je mama verdient het om in de bloemetjes gezet te worden! Eigenlijk moeten we haar elke dag vieren, maar op Moederdag net dat tikkeltje meer. Heb je nog geen idee hoe je je mama dit jaar verwent? Wij wel! En we delen onze ideetjes en tips graag met jou.

Bloemen

De klassieker bij uitstek: een mooi boeketje bloemen. Geef je mama haar lievelingsbloemen. Ben je niet zeker welke dat zijn? Kies dan voor lentebloemen, die passen bij het seizoen en staan nu het mooist. Met een bosje pioenrozen wens je haar liefde, geluk en gezondheid. De flirterige ranonkel staat voor charme. Een bosje seringen staat dan weer symbool voor huiselijk geluk. Maar met mooie lelies, een orchidee of een boeketje tulpen of gerbera's in frisse kleuren scoor je natuurlijk ook!

Actie: nu krijg je bij aankoop van een stijlvol Balmain uurwerk een fleurig Bloomonboeketje gratis. Twee vliegen in één klap dus! Ontdek de actie hier.

De liefde gaat door de maag

Niet enkel bij de mannen, maar ook bij vrouwen gaat de liefde door de maag. Verras je mama daarom met een heus moederdagontbijt. Haal warme broodjes en croissants, maak een lekker eitje met soldaatjes, vul een schaal met verse aardbeien en zet een kopje heerlijke koffie of thee. Met zo'n zalig begin kan haar Moederdag niet meer stuk.

Versier haar

Letterlijk. Versier haar met een prachtige ketting, een stijlvolle ring of een extra bedel voor haar Pandora armband. Sieraden en horloges gaan natuurlijk erg lang mee en daarom zijn het ideale Moederdagcadeaus. Ze houden de herinnering vast en zo heeft je mama altijd iets van jou dicht bij zich. Speciaal voor jou hebben we de mooiste Moederdagcadeautjes opgelijst. De bijhorende foto's vind je terug onderaan deze blogpost! :-) 

  1. Pandora Bead Mother Heart 781881CZ - €49,00
  2. Pandora Bead Mother Daughter Hearts 782072EN23 - €79,00 
  3. Fossil ketting met hanger Vintage Iconic JF02840791 - €59,00 
  4. Paul Hewitt ketting met anker Spirit PH-AN-R - €99,90 
  5. Ti Sento oorbellen Nude 7768NU - €59,00
  6. Cluse horloge La Garçonne CL60003 - €99,95
  7. Rosefield horloge September Issue SIBE-I81 - €99,00
  8. Fossil armband Motifs JA6945791 - €35,00 
  9. Bronzallure ring Felicia WSBZ00949.WC - €69,00
  10. Bronzallure ring Felicia WSBZ00949.RQ - €69,00

Ter ere van Moederdag organiseren enkele merken bovendien een leuke actie. Zo kan je een CALVIN KLEIN horloge winnen en krijg je bij aankoop van €49 aan Zinzi juwelen een heerlijk parfum gratis. Ontdek de acties! 

Volg je ons trouwens al op Facebook? Dat moet je zeker doen! Zo mis je geen enkele actie en wedstrijd. ;-)