04 feb 2019

Valentijn: cadeau-ideetjes voor hem ❤

Over 10 dagen is het zover: Valentijn! Nog geen idee waarmee je hem kan verrassen? Lees snel deze blogpost en ontdek onze cadeau-ideeën voor hem!

Zoals we in onze blogpost Valentijn: cadeau-ideetjes voor haar al zeiden: natuurlijk houden jullie elke dag van het jaar van elkaar. Maar wij zijn er van overtuigd dat het superleuk is om elkaar op Valentijn nog net iets meer in de bloemetjes te zetten. 

En dacht je dat alleen de vrouwen graag in de watten worden gelegd op Valentijn? Think again! Mannen vinden dit minstens even leuk. Was je er dit jaar ruim op tijd bij, maar heb je tot nu toe nog steeds geen idee wat je je liefste kan geven? In deze blogpost geven we je wat inspiratie en cadeau-ideetjes, zowel voor juwelen als voor horloges. Lees snel onze tips voor het meest liefdevolle Valentijnsgeschenk. ❤

❤ Horloges ❤

Wil je hem graag verbluffen met een nieuw horloge? Top idee! Een uurwerk is niet enkel een mooi accessoire. Hij draagt ook steeds iets van jou dicht bij zich. Maak de verrassing compleet en laat een persoonlijke boodschap graveren in het deksel van het horloge. Voor de stoere types zit je goed bij Diesel. Voor de elegantere mannen kijk je bij Boss of Armani. Succes gegarandeerd! 

Ontdek hier de juwelen van Diesel en Armani. En hier de smartwatches van Diesel en Armani

❤ Sieraden ❤

Verras je hem liever met een juweel, maar moet het wel stoer en mannelijk zijn? Ontdek het Belgische Gemini en het Amsterdamse Pig & Hen. Aan de ene kant heb je authentieke kralenarmbanden van natuursteen. En aan de andere kant heb je handgemaakte armbanden van stevig scheepskoord.

Shop hier: Gemini | Pig & Hen.

❤ Smartwatches ❤

Gadgetfan? Doe hem dan een smartwatch cadeau! Een smartwatch heeft de looks van een gewone horloge, maar heeft ook allerlei handige functies zoals je hartslag laten zien, je aantal stappen bijhouden en je op de hoogte brengen van meldingen.

Shop ze hier: Fossil Q Smartwatches | Diesel On Smartwatches | Armani Connected Smartwatches

❤ Exclusieve uurwerken ❤

Blaas hem helemaal van zijn sokken met een Swiss Made uurwerk van TAG Heuer, Breitling of Longines. Deze horloges zijn stuk voor stuk met oog voor detail ontworpen en ontwikkeld. Met een Zwitsers uurwerk ben je zeker dat begrippen als traditioneel vakmanschap, hoogwaardige materialen en betrouwbaarheid hoog in het vaandel worden gedragen.

Bekijk hier: Breitling | Longines | TAG Heuer

Niet zeker wat een Zwitsers uurwerk nu precies is? Lees het in onze blogpost Swiss Made, wat is dat? 

Shop in onze webshop de mooiste juwelen en uurwerken voor hem. Op zoek naar cadeau-ideetjes voor haar? Lees ze hier.

Of kom langs in onze winkels in Wijnegem Shop.Eat.Enjoy en Waasland Shopping Center.

Wil je een ring kopen, maar ben je niet zeker van de maatGebruik onze tips! En indien je toch de verkeerde maat hebt gekocht, dan kan je de ring gerust omruilen

Zijn jullie verloofd? En moeten jullie de ringen nog kiezen? Schrijf je in voor onze Wedding Days tot 30 april 2019 en geniet van allerlei voordelen!