31 jan 2019

Valentijn: cadeau-ideetjes voor haar ❤

Over exact 2 weken is het zover: Valentijn. Nog geen idee waarmee je haar kan verrassen? Lees snel deze blogpost en ontdek onze tips!

Valentijn, de meest liefdevolle dag van het jaar. En natuurlijk houden jullie elke dag van elkaar, maar het is fijn om de ander op Valentijn éxtra in de bloemetjes te zetten. ;-)

Nog geen idee hoe? Samen iets lekkers eten en wat quality time inplannen is een heel goed begin. Wil je haar graag verrassen met een cadeautje dat blijft? Dan is een kwaliteitsvol juweeltje een topidee. In deze blogpost vertellen we je graag onze tips voor de warmste Valentijnsgeschenken. ❤

❤ Pandora ❤

Vier de liefde in al haar facetten met de Valentijnscollectie van Pandora. Heeft je vriendin/vrouw/geliefde een Pandora armband? Dan is je Valentijnscadeautje snel gekozen! Geef haar een van de lieve beads die ze als aandenken aan haar Pandora bedelarmband hangt. Nog geen Pandora? Dan is Valentijn een goed moment om te starten. Breng je liefde voor haar tot leven met een mooie armband en een paar romantische bedels. Zo wordt het een onvergetelijke Valentijn! 

Profiteer van onze Valentijnsactie! Nog tot 14 februari 2019 koop je deze Pandora giftset (armband + alfabet charm) voor € 69,00 in plaats van € 88,00. 

Ontdek hier alle Pandora beads, ringen, kettingen, oorbellen en armbanden.

❤ Calvin Klein setje ❤

Is jouw liefste wel te vinden voor de minimalistische stijl en innovatieve designs van Calvin Klein? Voor Valentijn hebben we nu een exclusief setje samengesteld. Een zilverkleurige stalen armband en ketting met een verschuifbare gesp in hartjesvorm. Lief, maar subtiel. Dit setje koop je nu voor € 99,00 in plaats van € 128,00. Zolang onze voorraad strekt! 

Shop hier: Calvin Klein juwelensetje | Calvin Klein juwelen | Calvin Klein horloges

❤ Michael Kors ❤

Zoek je iets dat helemaal on trend is? Dan zit je altijd goed bij Michael Kors. Glamoureuze juwelen, horloges en smartwatches die perfect met de outfit van je vriendin matchen. Wat dacht je van een Kors Love sieradensetje? Subtiel genoeg om iedere dag te dragen, en uitbundig genoeg om te laten zien hoeveel ze voor je betekent. ;-)

Shop hier: Michael Kors Kors Love juwelen | Michael Kors juwelen | Michael Kors horloges | Michael Kors smartwatches

❤ Exclusieve juwelen ❤

Voor de mannen die graag groots uitpakken op Valentijn hebben we ook enkele cadeautips. Zowel bij Bigli, Hulchi Belluni en Davice vind je het juweel dat haar hart sneller doet slaan. Deze sieraden worden gemaakt met de fijnste materialen, de mooiste briljanten en met heel precies vakmanschap. Leuk om te weten: deze 3 juwelenmerken zijn op en top Belgisch!

Shop hier: Bigli | Davice | Hulchi Belluni

Shop in onze webshop de mooiste oorbellen, ringen, kettingen met hangers, colliers, armbanden, setjes en bedels.

Of kom langs in onze winkels in Wijnegem Shop.Eat.Enjoy en Waasland Shopping Center.

Wil je een ring kopen, maar ben je niet zeker van de maat? Gebruik onze tips! En indien je toch de verkeerde maat hebt gekocht, dan kan je de ring gerust omruilen

Zijn jullie verloofd? En moeten jullie de ringen nog kiezen? Schrijf je in voor onze Wedding Days tot 30 april 2019 en geniet van allerlei voordelen!