30 sep 2021

PANDORA ME

Dit seizoen draait rond draagbaarheid. PANDORA maakt al lang naam en faam als het aankomt op een persoonlijke styling. Maar ontwerpt meer dan ooit in functie van stylingopties. Het designteam bedacht gloednieuwe manieren waarmee jij jouw verhaal kan vertellen met behulp van je sieraden.

Reset jouw persoonlijk stijl met PANDORA ME

Deze herfst “reset” PANDORA haar PANDORA ME concept. PANDORA ME werd eind 2019 geïntroduceerd en is razend populair bij jongeren en dames die houden van een gepersonaliseerde styling. De nieuwe PANDORA ME Reset collectie geeft nog meer uitdrukking aan wie je bent. Met unieke innovaties gooit PANDORA haar 'Me'-concept over een geheel andere boeg. Meer dan de eerste lancering draait het om het bepalen, vernieuwen en heruitvinden van je eigen stijl. Met PANDORA ME volg je de trends niet, maar zet je ze. PANDORA ME tilt zelfexpressie naar een hoger niveau.

De nieuwigheden zijn geïnspireerd op de gedrevenheid, fantasie en creativiteit van Generatie Z. Gen Z staat voor diversiteit en inclusiviteit. Om een unieke stijl te bewaren zijn dan ook oneindig veel sieradencombinaties nodig. Daarom bevat de PANDORA ME collectie verschillende basisjuwelen, van oorringen tot schakelsieraden, om met stylingaccenten eigen te maken. Er zijn maar liefst 55 nieuwe stijlen!

Mix & Match naar hartenlust met stylingconnectors, stylingschakels, symbolische woordvormige stylingschakels, lange stylingschakels, betekenisvolle minihangers of micro-beads en medaillons.

De ringen uit de PANDORA ME collectie zijn gemaakt om te stapelen. Zo creëer jij een eigen look met de verschillende metalen. Met behulp van de rechthoekige ringconnector, die je ook online kan shoppen bij Jan Maes, kan je zelfs minihangers, micro-beads of een PANDORA ME medaillon toevoegen aan jouw PANDORA ME ringencombinatie!

Ben jij op zoek naar authenticiteit en een flexibele identiteit? Dan is PANDORA ME dé manier om je eigenheid door middel van sieraden te uiten. Deel met je omgeving waar jij voor staat.

For every story, for every me!