29 jul 2021

PANDORA Autumn

In de nieuwste PANDORA Autumn Collection 2021 richt het Deense merk zich meer dan ooit op de vrijheid van styling. De speelse benadering van de PANDORA sieraden inspireren om je eigen stijl te ontdekken en uit te drukken. PANDORA stelt nieuwe manieren voor om jouw stijlverhaal te vertellen. Of je pas het PANDORA universum hebt ontdekt of al jaren bedels hebt verzameld, je herontdekt jezelf met deze veelzijdige nieuwigheden.

Draag je verhaal elke dag op nieuwe manieren.

Vertel jouw verhaal met de nieuwe bedelhouders van PANDORA. De frisse, gedurfde stijlen zijn speciaal ontworpen om met je look te laten zien wie jij bent.

De nieuwste PANDORA Snake Chain armband met Heart Closure draag je zoals een klassieke bedelarmband. Daarbovenop kan je de hartsluiting personaliseren met maximaal twee Dangle-Beads, Beads of hangers. Open de hartsluiting zoals een karabijnsluiting en jouw persoonlijke styling kan beginnen.

Voor wie het nog meer mag zijn en het geluk heeft veel mooie momenten te mogen koesteren, introduceert PANDORA een dubbele bedelarmband met sprankelende pavégezette tonsluiting, die ook als ketting gedragen kan worden. De Pandora Moments Double Wrap Barrel Clasp Snake Chain Bracelet biedt meer stylingopties dan ooit!

Naast nieuwe armbandconcepten lanceert PANDORA ook nieuwe Moments Hoops oorbellen die je volledig naar hartenlust kan afwerken met je favoriete bedels en/of hangers – tot maximaal drie per oorring. De nieuwe bedeloorringen geven je een speelse vrijheid. Draag je verhalen op nieuwe manieren met de Sterling zilveren of met 14 karaat roségoud vergulde Pandora Moments Charm Hoop Earrings. Vrouwen die van elke gelegenheid een feest maken, dragen de Pandora Moments Charm Double Hoop Earrings. Deze oorringen met bedelhouders kan je zoals een kleine PANDORA O-hanger personaliseren met maximaal drie bedels of hangers. Voor een minimalistische look zou je de oorringen met Snake Chain patroon ook zonder bedelhouders kunnen dragen. Draag ze op jouw manier en wissel af naar gelang je outfit of humeur.

En last but not least… Verrast ‘s werelds favoriete sieradenmerk met een reeks PANDORA Moments Charm Holder Accessories. Werk je look tot in de puntjes af met de Pandora Moments Charm sleutelhanger, jeans-, riem- en tashouders. Elk item is een krachtige nieuwe manier om jezelf uit te drukken. Elke bedelhouder is voorzien van het iconische PANDORA Snake Chain patroon met karabijnsluiting, die je stijlt met je favoriete bedels en/of hangers. maak een statement!

Nieuwe PANDORA Moments Beads, Clip-Beads en Charms

Of je nu gedreven wordt door een liefde voor familie en vrienden, natuur en dieren, een passie of hobby, ontdek nieuwe manieren om jouw unieke stijlverhaal te vertellen in de PANDORA Autumn Collection 2021. Van grappige nieuwe diertjes zoals de Polished Rubber Duck, Cute Piggy Bank en Kitten & Yarn Ball tot nieuwe sportieve toevoegingen. Ben jij een “gym girl” dan is de Dumbbell & Heart Dangle-Bead een musthave in jouw PANDORA verhaal. Of is shoppen jouw cardio, dan voeg je snel de Shopping Bag Dangle-Bead toe aan je winkelmandje. Voor dansende diva’s is er dan weer de Openwork Dancing Queen bedel.

Maar ook enkele liefdevolle aanvullingen in de PANDORA Moments collectie ontzegt het Deense merk ons niet. Onze favorieten? De medaillon Openable Heart Locket Dangle met binnenin de gravure: “Always be in my heart” en de gesplitste hangende bedel Linked Sister Hearts Split. Die laatste is ideaal als cadeau, geef één hartje aan je (favoriete) zus – of aan je beste vriendin die net als een zus voor je is. Op de achterkant van beide hartjes staat de gravure: “I will always have a friend”.

Bovendien lanceert PANDORA enkele nieuwe clip-bedels en veiligheidskettingen die naast stijl ook bijdragen tot veiligheid en het vastzetten van de hoofstukken van jouw PANDORA verhaal.

De Autumn Collection, zou geen herfstcollectie zijn zonder enkele seizoensgebonden ontwerpen. Maak je alvast klaar voor het najaar met de sierlijke, gekrulde herfstbladontwerpen in warme tinten uit de PANDORA Autumn Collection 2021.

Disney of Star Wars fan?

Laat je betoveren door de nieuwe reeks sieraden en juwelen uit de magische Disney x PANDORA. Of je nu gaat voor de subtiele hangers met knipoog naar Disney’s Belle, Snow White of Cinderella. Of voor één van de andere schattige toevoegingen aan de nieuwe Disney x PANDORA collectie. De Disney x PANDORA sieraden en bedelcollectie voegen gegarandeerd een snufje Disney-magie toe aan élke dag!

En “may the Force be with you” om te weerstaan aan de nieuwigheden uit de legendarische Star Wars x PANDORA lijn. Kies jij voor de iconische Millennium Falcon en Death Star? Of gaat je voorkeur naar legendarische figuren als The Child Grogu, dé Jedi Master Yoda of het iconisch filmkoppel Han Solo & Leia. Elke bedel is geïnspireerd op het Star Wars universum en is gedetailleerd tot in de puntjes.

Blaas een frisse wind doorheen jouw PANDORA stijlverhaal! Ontdek de nieuwste PANDORA Autumn Collection 2021 online op onze Belgische webshop of offline in onze Grace & Glory shop in Waasland Shopping. Als officiele verdeler van PANDORA helpen we je graag in het samenstellen van jouw unieke PANDORA juweel.

Jewellery is like a biography, a story that tells the many chapters of our life.