28 nov 2019

Mini Sweety bestaat 10 jaar

Bigli's meest iconische collectie Mini Sweety blaast 10 kaarsjes uit! 

Bigli is een merk dat draait rond het doorgeven van positieve energie. Belgische ontwerpers Thierry en Laurence hebben sinds 1997 één duidelijk doel: het creëren van schoonheid in zijn puurste vorm.
Elk prachtig moment in hun leven wordt vastgelegd in een nieuw design. Zo is de Chloé-lijn genoemd naar hun jongste dochter. Ook kleindochters Lilly en Milla kregen hun eigen collectie. De momenten van intense emotie, van liefdevreugde en harmonie, zijn de rode draad doorheen de collecties. Thierry en Laurence willen met hun persoonlijke ontwerpen ook jouw verhaal vertellen. Ze hopen dat ze ook jouw beste momenten belichamen. Dat ze je laten stralen als toen op dat specifieke moment waarop jij zielsgelukkig was. Zodat je je mooi voelt, van binnen én van buiten.

Hoe het begon

In 2009 werd de eerste Mini Sweety collectie gelanceerd. Het begon allemaal met 10 verschillende kleuren en deze muze. Een magnifiek beeld voor een fantastische collectie. De ontwerpers hadden nooit durven dromen dat het zo een succes zou worden! Het aanbod breidde doorheen de jaren uit tot meer dan 50 schitterende cabochonstenen. De bijzondere kleuren ontstaan door een unieke lagentechniek. Verschillende combinaties met natuurstenen zorgen voor de eigenheid van Bigli.

Nieuwe kleuren

Voor de 10de verjaardag zijn er drie klassiekers toegevoegd aan de collectie. De waardevolle kleurstenen Smaragd en Saffier kregen een moderne twist. Tijgeroog vult het rijtje aan en zorgt voor dat extra tikkeltje karakter.

Sapphire Dream
Emerald Green
Pure Tiger Eye

Mix en match

In de Mini Sweety collectie draait alles om jou! De mogelijkheden naar personalisatie toe zijn oneindig. Je maakt je sieraad zo uniek als je zelf bent. Het leven is te kort om saaie juwelen te dragen. Gelukkig verveelt Bigli met haar ruime Mini Sweety assortiment nooit! Wat je ook kiest, het resultaat is altijd onvergelijkbaar en kostbaar.

Hoe maak je jouw keuze? De Mini Sweety ringen zijn verkrijgbaar in drie dimensies. De kleurstenen kies en combineer je naar hartenlust.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Wist je dat Bigli intussen meer dan 20 tinten blauw en groen heeft? De hypnotiserende pracht van de variaties en de diepte van de kleuren laten je niet los.

Naast alle blauwtinten zijn er ook 6 tinten roos en 6 tinten paars! Zie je al de prachtige combinaties al voor je?

Hoe kies je nu de ring die het beste bij je past?

Kies een tint groen voor hoop.
Neem blauw als je verlangt naar het rustgevende geluid van de golven.
Projecteer je passie in een sterke rode steen.
Ga voor een maansteen als je van pure elegantie houdt, het verbetert ook je intuïtie.
Breng het zonnetje in je hart met citroenkwarts.
Heb je wat extra positiviteit nodig, neem dan een aventurijn.
Nood aan innerlijke rust? Een amethist brengt je in evenwicht.
Hou van jezelf met roze kwarts, deze steen brengt je ook rust.

Shine On!

Maak je Bigli Mini Sweety look compleet met bijpassende oorbellen, een armband en een ketting.

Hulp nodig bij het samenstellen van je persoonlijke Mini Sweety juweel?
Contacteer ons via het contactformulier of kom langs in één van onze winkels.
We helpen jou met veel plezier verder!