28 mrt 2019

Inspiratie: bruidsjuwelen

Naast de trouwringen zijn enkele accessoires essentieel op je huwelijk.

De belangrijkste juwelen op jullie huwelijk zijn natuurlijk de trouwringen. Maar om er van top tot teen fris en sprankelend uit te zien, kan je nog enkele andere sieraden toevoegen. Zoals een paar schitterende oorbellen, een subtiele ketting of een fijne armband. In deze blogpost vind je alle inspiratie om je trouwjurk piekfijn af te werken. Lees snel verder!

Davice

De exclusieve Davice juwelen danken hun onweerstaanbare karakter aan de combinatie van klassieke schoonheid en modern design. Davice ontwierp een revolutionaire techniek om hun diamanten nóg meer te laten schitteren. In de Diamonds in Motion collectie worden de diamanten vastgemaakt aan metaaldraadjes, waardoor ze speels sprankelen en een uniek samenspel van licht en kleur creëren.

Foto:

J&A 1970

J&A 1970 kennen we voornamelijk van de prachtige (verlovings)ringen, maar in hun collectie hebben ze ook oorbellen, hangerskettingen en armbanden. Ideaal om je trouwjurk die finishing touches te geven met edelstenen, diamanten en goud. Bovendien is J&A 1970 lid van de Responsible Jewelry Council. Dit label garandeert dat er geen kinderarbeid werd ingezet bij de productie van de sieraden. Ook krijg je de garantie dat de materialen niet afkomstig zijn uit illegale handel die gewapend conflict kan voeden.

Foto:

Bigli

Wil je wat kleur in je accessoires? En kies je liever voor iets minder traditioneel? Dan is een sieraad uit de juwelencollectie van het Belgische merk Bigli misschien wel een idee! Bigli is het geesteskind van Laurence en Thierry, al meer dan twintig jaar proberen zij hun positieve energie met hun juwelen door te geven aan jou. De gouden sieraden zijn altijd verfijnd en met een groot oog voor detail afgewerkt. De prachtige kleurstenen geven je ring, armband, oorbellen of ketting een originele toets. 

Foto:

Na het lezen van deze blogpost nog op zoek naar extra inspiratie? Kom naar onze winkel in het Waasland Shopping Center of Wijnegem Shop Eat Enjoy. Onze collega's staan je graag bij in het samenstellen van het perfecte juwelensetje. Eentje dat je trouwring aanvult, maar nog steeds laat schitteren.

Verloofd? Nog geen trouwringen? Schrijf je snel in voor onze Wedding Days! Nog tot 30 april 2019 kies je uit meer dan 400 trouwringen en geniet je van talrijke voordelen.