14 mei 2019

iDeal of Sweden - GSM accessoires

Onze smartphones zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Om het hebbeding met je juwelensetje of horloge te laten matchen, hebben we tegenwoordig ook knappe accessoires voor Smartphones. Hiervoor bleek iDeal of Sweden het merk bij uitstek als aanvulling. Zet jezelf dus maar lekker in de schijnwerpers met deze kleurrijke telefoonaccessoires. Het knappe design en de oerdegelijke Zweedse kwaliteit zullen uw versteld doen staan. Ze hebben aan alles gedacht om er een mooi geheel van te maken. Beschermen met een hip hoesje, opladen met kleurrijke powerbanks, opbergen in een trendy wallet case. Zelf monteren in de wagen met de bijhorende magnetische houders is mogelijk. Het zit allemaal in hun collecties. Steek je smartphone in een nieuw compleet jasje en laadt op met de trendy powerbanks met bijhorende oplaadkabel.

HOE ALLES BEGON...

iDeal of Sweden is een Zweeds mode en lifestyle merk voor mobiele telefoonaccessoires. iDeal of Sweden streeft naar het ontwerpen van modebewuste en funtionele productontwerpen. Smartphone hoesjes, portefeuilles en magnetische houders vormen een naadloze samenwerking. Sinds 2013 heeft het bedrijf het doel een verschil te maken in het leven van de mensen.

Met de meest innovatieve producten springen de ontwerpen er zo uit. De zorgvuldig geselecteerde materialen hebben als doel kwaliteit, design en functionaliteit uit te stralen. Inspiratie putten ze uit modeshows en de meest recente catwalks. iDeal of Sweden ontstond uit innovatie en nieuwsgierigheid, en is tot op de dag van vandaag hun stokpaardje. Alles kan constant verbeterd worden en daar streven ze ook naar.

iDeal of Sweden streeft de hoogste kwaliteit na in alles wat ze doen. Dat omvat alles, gaande van het manueel vervaardigen van hun producten tot het duurzaam denken.

Elk product wordt getest op kwaliteit voor levering, en is vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde materialen die hoogwaardig zijn qua kwaliteit. iDeal of Sweden neemt zijn verantwoordelijkheid aangaande het milieu, en alle producten zijn conform de Europese standaarden en richtlijnen.

iDeal of Sweden focust op constant nieuwe innovatieve functies voor hun producten, met als doel het dagdagelijkse leven, van mensen in beweging, te vergemakkelijken. Bij elk product proberen ze zoveel mogelijk slimme oplossingen en functies te bedenken. Gaat je gsm dus niet lang genoeg mee? De Qi-laders en Powerbanks zorgen er in NO-TIME voor dat je weer bereikbaar bent.

De telefoon is meer dan ooit het meest gebruikte voorwerp in het dagdagelijkse leven. Je wenst dan ook dat hij goed opgeladen is en vooral degelijk beschermt is. iDeal of Sweden is vooral heel fier over hun Premium PU materiaal, dat identiek -maar duurzamer- is dan echt leder; perfect voor telefoonaccessoires die heel wat slijtage doormaken. Premium PU zorgt er ook voor dat onze premium producten betaalbaar zijn. Ben je dus op zoek naar de ideale bescherming voor je telefoon? Dan is de 100% veganistisch en met de hand gemaakte portefuille een ideale oplossing.

Verschillende merken en types

Deze producten zijn compatibel met de volgende telefoonmodellen: iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6/6s, iPhone 6/6s Plus, iPhone 5/5s/SE, Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+, Galaxy S10e, Samsung Galaxy S9, Galaxy S9+, Galaxy S8, Galaxy S8+, Sony Xperia XZ3, Xperia XZ2, Xperia XZ2 Compact, Huawei Mate 20 Pro,Honor 9.

Bestel de accessoires voor je smartphone nu online. Of ontdek het aanbod in Grace and Glory in het Waasland shopping center van Sint-Niklaas.