20 mrt 2019

De 5 sieradentrends lente/zomer 2019

Ontdek de 5 grote juwelentrends voor de lente en zomer van 2019. Lees snel verder!

Volg jij de trends op de voet? Shop je gewoon wat je mooi vindt? Of ben je een trendsetter en maak je de trends? Wat je ook wilt of doet, een beetje inspiratie kan nooit kwaad! En met de lente op komst hebben we allemaal wel zin in wat verandering. Benieuwd naar wat dé sieradentrends zijn deze lente en zomer?

Deze lente en zomer onderscheiden we 5 grote juwelentrends. Schakels, lange oorbellen, veel glitter, ronde oorbellen en laagjes. In deze blogpost lees je alles over de 5 grote sieradentrends voor de lente en zomer van 2019. Doe inspiratie op en maak je outfits lente- en zomerklaar! 

Schakels

Armbanden, oorbellen, kettingen. Zolang het schakels heeft, ben je helemaal on trend. Met of zonder hangers, grove of fijne schakels, met of zonder hangers. Alles kan en alles mag. Kies voor het type schakel dat het best bij je past. Draag je graag opvallende sieraden? Dan is een grove schakel perfect voor jou. Ben je iets minimalistischer op vlak van accessoires en juwelen? Kies dan voor iets fijns dat je nog kan combineren met iets anders.

Onze mooiste schakelsieraden, van links naar rechts.

Lange oorbellen

De volgende trend is lange oorbellen. Op de catwalk zie je soms extreem lange oorbellen, zo lang dat ze zelfs op je schouders liggen. Heel mooi, maar praktisch gezien is dat misschien niet zo draagbaar in het dagelijkse leven. Een langer paar oorbellen geeft je een elegante of stoere uitstraling. Alles hangt af van welke stijl je kiest, welke outfit je draagt, of hoe je je haar doet. Draag je een strakke paardenstaart? Dan wordt je look net iets stoerder met lange oorbellen. Draag je je haar achter je oren, of over een schouder? Dan maak je met gemak een stijlvol statement. We hebben enkele langere, maar draagbare oorbellen voor je uitgezocht. Ofwel voor iedere dag, ofwel voor een speciale gelegenheid.

Onze mooiste lange oorbellen, van links naar rechts.

Glitter

Glitter, blingbling, strass... Een andere trend die deze lente en zomer opduikt, is de overdaad schitterende steentjes. Zowel armbanden en oorbellen, als halskettingen en ringen. Hoe meer glitter, hoe beter! De overdaad aan steentjes is een supervrouwelijke en glamoureuze trend, als je het ons vraagt. En als de zon van de partij is, zijn alle ogen gegarandeerd op jou gericht. Voeg een extra sprankeling toe aan je lentelook of zomeroutfit met een van onze glitterende sieraden.

Onze mooiste, schitterende sieraden, van links naar rechts.

Hoops oorringen

Ronde oorbellen, ook wel hoops of creolen genoemd, maakten het voorbije jaar stilletjesaan weer hun comeback. Deze lente en zomer breken ze helemaal door. Van klein naar groot, van echte hoops tot oorbellen met ronde elementen. Deze lente en zomer kan alles. Draag ze alleen of combineer enkele minimalistische exemplaren voor een supertrendy look. 

Onze mooiste ronde oorbellen, van links naar rechts.

Laagjes

Een juweel draag je niet alleen. Dat is de insteek van de laagjestrend. In de lente en zomer van 2019 gaan we voor het principe 'more is more'. Één fijne halsketting en één ring? Nee hoor, stapelen en combineren is de boodschap. 

Onze mooiste laagjes combinaties, van links naar rechts.

 

Welke trend ga jij deze lente en zomer zeker dragen? Of ben je er nog niet helemaal uit? Kom langs in onze winkel in Sint-Niklaas of Wijnegem. Onze medewerkers staan je graag met raad en daad bij.

Meer inspiratie opdoen? Volg ons op Facebook, Instagram of Pinterest.