Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Viventy trouwringen

Zilver in zijn puurste vorm

Viventy is een moderne en levendige collectie van hoogwaardige zilverjuwelen. Bij Jan Maes vind je een uitgebreid gamma aan trouwringen van Viventy. Dit Duitse merk profileert zich door hun kwaliteit en diversiteit. Elke keer opnieuw weet Viventy unieke ontwerpen te brengen die volledig afgestemd zijn op de laatste modetrends. De designs gaan van tijdloos klassiek tot modern en strak. Het zilver wordt gecombineerd met zirkonium of met briljant voor een extra schitterend en elegant effect.

Trendy en betaalbare relatieringen

De ringen van Viventy richten zich op een breed publiek. Zowel jong als oud, trendy als klassiek vindt er zijn gading. Bovendien zijn deze juwelen erg betaalbaar, terwijl de kwaliteit steeds gegarandeerd blijft. Kom ze bekijken in Grace & Glory in het Waasland Shopping Center. Als u op zoek bent naar trouwringen of relatieringen dan zijn wij er zeker van dat u heel wat moois in deze collectie zal vinden. Ook buitenmaten of tussenmaten zijn mogelijk, hiervoor rekent de leverancier wel een meerprijs aan. Vraag er gerust naar in onze winkel. 

Omdat een trouwring of relatiering iets heel speciaals is, maken wij graag tijd voor al jouw vragen. Contacteer ons of kom gerust even langs in onze fysieke winkels. Ons ervaren personeel helpt je met veel plezier verder. Je vindt de Jan Maes winkels in het Waasland Shopping Center te Sint-Niklaas of in het Wijnegem Shopping Center te Wijnegem.