Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Victorinox

  • 1
  • 2
  • 3

Tijd is misschien wel het meest kostbare bezit van al. Daarom zijn de uurwerken van Victorinox Swiss Army duurzaam, elegant en extreem precies. Ze zijn het resultaat van de 2100 mensen die deel uitmaken van de Victorinox-familie. Het is de som van hun inspanningen die de Victorinox producten maken tot wat ze zijn: uniek.

Over Victorinox Swiss Army

De wereld van Victorinox gaat terug tot 1884, waar het verhaal start bij Karl Elsener, een messenmaker in Ibach-Schwyz in Zwitserland. Daar ontwierp hij een mes met allerlei praktische gereedschappen en functies: beter bekend als het Zwitsers zakmes. Met meer dan 130 jaar aan traditie en ervaring maakt Victorinox producten die niet alleen duurzaam en elegant, maar bovenal een partner voor het leven zijn.

De Victorinox Swiss Army collectie

Sinds 1989 produceert Victorinox ook Swiss Made horloges, gebaseerd op dezelfde principes als die van het zakmes: kwaliteit, betrouwbaarheid, functionaliteit, innovatie en een kenmerkend ontwerp. Elk horloge is zo gemaakt en ontworpen dat het perfect de balans vindt tussen prestaties en tijdloze elegantie. Maar voor het Victorinox Swiss Army uurwerk rond je pols zit, wordt het onderworpen aan meer dan 100 kwaliteitstesten. Alleen zo ben je zeker dat het klaar is voor alles en geschikt is in elke situatie. De I.N.O.X. collectie werd gecreëerd om met gemak op te boksen tegen zelfs de meest avontuurlijke omstandigheden. Overdag of 's nachts, op kantoor of in de bergen. Niets is beter dan de duurzame, veelzijdige look van een Victorinox Swiss Made horloge.

Victorinox horloges online bij Jan Maes

Shop je nieuwe Victorinox Swiss Army uurwerk veilig en snel online bij Jan Maes. Een Victorinox is de juiste keuze als je op zoekt bent naar een duurzaam horloge dat tegen een stootje kan. Bij Jan Maes shop je altijd de nieuwste Victorinox Swiss Army uurwerken. Bovendien verzenden we je bestelling helemaal gratis vanaf 50 euro in België. Bestel je op een adres in Nederland of Luxemburg? Dan is de verzending gratis vanaf een bestelling ter waarde van 75 euro.

Bekijk je de Victorinox Swiss Army collectie liever eens in het echt? Kom langs in onze Jan Maes winkel in het Waasland Shopping Center of in Wijnegem Shop Eat Enjoy. Onze goed opgeleide teams helpen je graag bij je keuze.