Trollbeads

De unieke en karakteristieke kralen van Trollbeads

De collectie van Trollbeads is een prachtige verzameling van persoonlijke sieraden. De kralen van Trollbeads maken van elke armband of ketting een uniek stuk. Het merk werd opgericht in 1976 in Denemarken en is pionier op vlak van het maken van kralen en bedeltjes.

De glaskralen worden steeds met de hand geblazen, dit geeft de parels hun one-of-a-kind  karakter. Verder bestaan er ook kralen in een zilver of gouden uitvoering.  De Trollbeads sieraden zijn er speciaal voor stijlvolle en sierlijke vrouwen.

Stel uw persoonlijk juweel samen met de prachtige collectie kralen

Je kan naar hartenlust de verschillende kralen en bedeltjes met elkaar combineren en zo je favoriet en persoonlijk juweel zelf ontwerpen. Je kan kiezen voor een persoonlijke armband of een zelf samengestelde halsketting.  Het fijne is dat je jouw kralen zowel op je armband als op je halsketting kan plaatsen.

Kies bijvoorbeeld uit sierdruppels met parels  of juist voor prachtig facetgeslepen onyxhangers. Ontdek de oneindige keuze aan kralen en zie wat ze symboliseren. In deze collectie ben jíj de designer die jouw persoonlijk juweel ontwerpt. Want zoals Trollbeads het zegt: voor elk verhaal is er wel een kraal.

Shop deze prachtige collectie nu online bij Jan Maes of kom langs in onze Maes on Time winkel in het Waasland Shopping Center. Ben je op zoek naar een specifiek bedeltje of kraal? Contacteer ons en wij bestellen het met plezier voor u.
Hou je van bedels en kralen, neem dan zeker ook een kijkje bij de collecties van Pandora!

debug