Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Horloges van Tissot

  • 1
  • 2
  • 3

Sinds het ontstaan van het Zwitserse merk in 1853 bewijzen horloges van Tissot dat technische ambacht en innovatie hand in hand gaan. Dankzij het gebruik van hoogtechnologische materialen en geavanceerde functies maakt Tissot vandaag deel uit van The Swatch Group, ’s werelds grootste uurwerkfabrikant.

Innovators by Tradition

Hoe Tissot een wereldmerk werd met verkooppunten in 160 landen? Door hun diepgewortelde respect voor horlogetradities en hun passie voor precisie én prestaties. Diezelfde kernwaarden bezorgden Tissot de rol van ‘official timekeeper’ voor onder meer FIBA, AFL en MotoGP™. Maar wat Tissot horloges vooral kenmerkt, is hun engagement om premium kwaliteit toegankelijk te maken.

Puur Tissot

Tissot heeft een uitgebreid gamma van sportieve horloges voor dames en heren met belangrijke lijnen als Touch Collection, T-Classic, T-sport en T-Trend.

De Touch lijn herbergt een collectie van horloges met touchscreen. Die bracht Tissot al in 1999 op de markt, toen ook de allereerste smartphones het licht zagen. Bij de T-Classic vind je mechanische horloges en bij de T-Sport dan weer precieze en eigentijdse sportuurwerken, zoals de Quickster.

Het zeer populaire Tissot Couturier horloge maakt deel uit van de lijn T-Trend. De moderne kleuren en tijdloze design van dit sportieve herenhorloge weerspiegelen een hedendaagse levensstijl. Het bestaat zowel in een kwarts als automatisch gangwerk.

Hoogstaande kwaliteit aan zulke competitieve prijzen vind je enkel bij horloges van Tissot. Bestel je exemplaar nu bij Juwelier Jan Maes. Of bekijk meer uurwerken van Zwitserse topklasse bij Certina, Longines en Tag Heuer

Je kan onze verkooppunten ook terugvinden op de officiële website van Tissot