Filter
Sluiten
Prijs in €
Materiaal
Edelstenen
Toon resultaten

Timberland uurwerken

Timberland maakt al jaren naam met stevig schoeisel, dat avontuur uitstraalt. Met hun accessoires volgen ze dezelfde lijn. Want net als hun boots bewijzen ook Timberland uurwerken keer op keer hun degelijkheid.

Ga outdoor

Timberland uurwerken zijn echte outdoor horloges met stevige banden uit leder of waterbestendige kunststof. De meeste modellen zijn waterdicht tot op 5 of 10 ATM. Ook als het op comfort aankomt, heeft Timberland een smetteloos imago. Dat maakt de uurwerken zo geliefd bij mannen die niet terugdeinzen voor uitdagende outdoor sporten.

Betaalbare kwaliteit

Timberland biedt zowel analoge als digitale uurwerken, met verschillende functies per model. De prijzen variëren tussen € 89 en € 139. Met Timberland krijg je steeds waar voor je geld!

Nog meer horloges ontdekken die je avontuurlijke levensstijl in de verf zetten? Ontdek dan de gewaagde herenhorloges van Fossil en Diesel. Op alle uurwerken krijg je 2 jaar garantie. Spring gerust binnen in onze Maes on Time shop in het Waasland Shopping Center of bestel meteen online!