Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Ti Sento juwelen met Italiaanse flair

  • 1
  • 2
  • 3

Laat je charmeren

Met ware Italiaanse flair brengt Ti Sento een stijlvolle collectie juwelen op de markt. Deze fashionable sieraden zijn ontworpen vanuit een luxueus modernisme en daarom vaak wat opvallender en groter. Toch verliest het volwassen design nooit zijn speelse charme. Zo blijft Ti Sento buitengewoon elegant én draagbaar.

Mix&Match je favoriete juwelen

Ieder sieraad van Ti Sento kan je combineren met bijna alle andere juwelen uit de collectie. Met een enorm ruim assortiment ringen, armbanden, hangers, colliers en oorbellen is alles mogelijk!

Elk seizoen verrast Ti Sento met een vernieuwende kleuren en ontwerpen. Naast de Spring/Summer en Fall/Winter collecties brengt het merk een ‘most wanted’ collectie van echte must-haves!

Sterling zilver & handgezette zirconia’s

De juwelen van Ti Sento zijn gemaakt van sterling zilver, gezet met schitterende zirconia’s in een scala van kleuren. Voor een superieure kwaliteit worden de steentjes met de hand gezet door diamantzetters (geen lijm toegestaan). Vaak zijn de juwelen geel- of roségoud verguld. De gouden laag van 18 karaat heeft een dikte van 3 micron.

Geef je ogen de kost aan deze onweerstaanbare juwelen bij Jan Maes. Breng een bezoekje aan één van onze winkels of koop je juwelen online!