Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Tessina trouwringen

Bij Tessina vind je trouwringen die je met plezier de rest van je leven om je vinger draagt. Liefdevolle creativiteit en vakmanschap staan bij dit Belgische merk centraal. Kies je perfecte ring online, of laat je trouwringen à la carte maken. Een extra diamant of een variatie op een bestaand model? Bijna alles is mogelijk.

Meesters in precisie

Tessina ontwerpt trouwringen in klassiek geel goud, witgoud en rosé goud. Ook moderne combinaties met titanium, palladium en staal komen voor in de collectie. De ringen zijn gesmeed in 18-karaats goud en elke diamant wordt met de hand gezet. Dat alles met de grootste zorg en precisie.

Echt Tessina

Er wordt uitsluitend gewerkt met eerlijke ‘natural diamonds’ en alle materialen worden vooraf streng gecontroleerd. Alle afgewerkte trouwringen krijgen een Tessina echtheidscertificaat. Bovendien kun je rekenen op een gratis driejarige diefstalverzekering en bij aankoop van gouden trouwringen krijg je er een gratis lasergravure in beide ringen bovenop.

Dankzij onze samenwerking met de Belgische ringenfabrikant van Tessina kunnen we je trouwringen heel snel leveren. Meestal al na 1 week. Nog meer goed nieuws: tijdens de eerste 6 maanden kun je de ringen gratis op maat laten zetten.

Ontdek meer trouwringen in onze webshop of kom meteen ringen passen in onze winkel te Sint-Niklaas en Wijnegem.