Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

TAG Heuer

  • 1
  • 2
  • 3

TAG Heuer : Zwitserse avant-garde sinds 1860.

De geschiedenis van TAG Heuer begint al 2 eeuwen geleden. Het hoeft niet gezegd te worden dat al die knowhow en technologie van Zwitserse bodem resulteert in kwaliteit van het hoogste niveau. De binnenwerken worden meer en meer in eigen huis ontwikkeld. Er zijn zowel kwarts binnenwerken als automatische gangwerken. Van de eerste tot de laatste van Zwitserse oorsprong. Weetje: voor het maken van de kast van een TAG Heuer zijn er 150 à 180 handelingen nodig, uigevoerd door 30 à 35 personen. Voor een wijzerplaat zijn er 120 handelingen die gedaan worden door 28 personen. De assemblage heeft dan weer ongeveer 30 handelingen.

De pijlers van TAG Heuer

De TAG Heuer uurwerken hebben enkele belangrijke pijlers: De Carrera, Monaco, Link, Aquaracer en Formula1. Al deze lijnen vinden hun oorsprong in de passie voor autoraces. De Carrera is een tijdloze collectie met een klassiek design.  De chronografen zijn een must have voor alle motor racing liefhebbers. De uurwerken zijn allemaal automatisch, 100 meter waterdicht. De Aquaracer is de meeste uitgebreide lijn, en kan zowel voor vrouwen als voor mannen. De uurwerken zijn minstens tot 200, 300 en 500 meter waterdicht. De uurwerken zijn allemaal voorzien van een hoog kras bestendig saffierglas. De Formula 1 is de instapprijs van de prestigieuze TAG Heuer collectie. 

De dames uurwerken zijn met keramiek en briljant bezet. Het geeft de uurwerken een pittige en moderne uitstraling. Ook voor de heren is een Formula 1 een prachtig geschenk. Perfect voor iemand die sportief is en tegelijk houdt van tijdloze klasse. 

De uurwerken worden bij TAG Heuer zelf hersteld, er is twee jaar garantie op de uurwerken. Bestel je TAG Heuer uurwerk online in de webshop of kom langs bij Jan Maes in het Waasland Shopping Center. Op zoek naar gelijkaardige merken? Neem een kijkje bij Longines, Raymond Weill, Breitling, Tissot of Certina.