Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Swatch uurwerken voor jong en oud

  • 1
  • 2
  • 3

De Swatch uurwerken kent iedereen. Maar wist je ook dat zij in 1983 de eerste betaalbare Zwitserse horlogecollectie lanceerden en zo de Zwitserse horloges terug op de kaart zetten? Door een sterke marketing werden Swatch horloges trouwens onmiddellijk een hit en dat zijn ze nu nog steeds.

Speelse designs

Elegant of sportief, Swatch heeft voor ieder wat wils door verschillende lijnen als Swatch Originals, Irony, Skin en Square. 4 keer per jaar lanceert Swatch nieuwe uurwerken met altijd frisse ontwerpen. De toffe fantasietjes op de uurwerkbanden en de kast zorgen voor instant vrolijkheid. Bij dames en heren, bij groot en klein.

Duurzaam en betaalbaar

Door het speciale productieproces wordt het Swatch binnenwerk in een kast geplaatst dat uit één stuk bestaat. Dat maakt Swatch uurwerken bijzonder duurzaam. De horloges hebben trouwens 2 jaar garantie en zijn zeer betaalbaar. Meer nog: de sterke prijskwaliteitverhouding in combinatie met de originele insteek maakt dit merk tot een unicum in de sector. 

Bij Jan Maes vind je een uitgebreid aanbod van Swatch uurwerken. Er is voor ieder wat wils. Onze verkooppunten vind je ook terug op de officiële website van Swatch.  

Ook Ice Watch maakt toffe horloges voor mama’s, papa’s en kids. Kies je favoriete ontwerp uit en shop eenvoudig online. Of spring eens binnen in onze winkel te Sint-Niklaas en laat je bijstaan door onze enthousiaste medewerkers.