Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Superdry uurwerken

Het Britse merk Superdry ontpopte zich in enkele jaren tot een gevestigde waarde in het modelandschap. In fashionsteden overspoelden hun truien en T-shirts in no time het straatbeeld. En ook Superdry uurwerken zijn ondertussen bezig met een razendsnelle opmars. 

Japanse graphic. Vintage Amerika

Het succes van Superdry uurwerken ligt in hun internationale inspiratie. Met knallende kleuren die refereren aan de Japanse graphic en een Amerikaanse vintage touch oefenen ze een grote aantrekkingskracht uit op een jong en modebewust publiek. Maar ook beroemdheden dragen deze felle uurwerken graag om hun pols.

Trendy sporten

Superdry uurwerken hebben dikke, kleurrijke bandjes in comfortabel leder, silicone of plastic. De kasten zijn gemaakt uit kunststof of staal en zijn meestal waterdicht tot 5 of 10 ATM. Een uurwerk van Superdry kan trouwens tegen een stootje. Je kunt er met een gerust hart mee sporten en zwemmen.

Zoals bij al onze horloges, krijg je ook op Superdry uurwerken 2 jaar garantie. Kies je kleur en bestel online of bekijk de collectie in onze Maes on Time winkel in het Waasland Shopping Center. Ontdek ook snel de sportieve uurwerken van Timberland, Ice Watch en Swatch