Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Storm horloges voor inspirerende dames & heren

  • 1
  • 2
  • 3

Storm maakt naam met designs met een hoek af. Doorzichtige wijzerplaten, of net wijzerplaten die voor drie vierde bedekt zijn. Storm horloges hebben lak aan conventies. Dames en heren, met deze eyecatchers om je pols dúrf je anders zijn. 

Creatieve uitspattingen

Als er al één designer buiten de lijntjes durft kleuren, dan is het wel Steve Sun, de man achter Storm. Storm horloges zijn zo eigenzinnig dat er voor de productie nieuwe methodes moesten ontwikkeld worden. De resultaten zijn stuk voor stuk creatieve uitspattingen die je overdonderen met hun originaliteit én stijl.

Originaliteit & kwaliteit troef

Storm horloges hebben meestal een Japans binnenwerk en zijn voorzien van een mineraalglas. Een belangrijke troef is dat ze hypoallergeen zijn. Trouwens, Storm maakt ook plaats voor tijdloze klassiekers in de collectie. Zo vinden alle creatieve dames en heren een horloge naar hun hart.

Storm horloges hebben 2 jaar waarborg en worden geleverd in een originele (hoe kan het ook anders) Storm verpakking. Shop nu online! Of kom de designs aan je pols bewonderen in een van onze filialen