Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Vernuftige Seiko horloges voor heren

  • 1
  • 2
  • 3

Seiko is kort voor het Japanse woord “Seikosha”, oftewel “huis van precisie”. Dit revolutionaire merk heeft heel wat primeurs op zijn palmares staan. Denk maar aan het eerste digitale uurwerk met LCD scherm in 1973 of de eerste multifunctionele digitale kwartsuurwerken. Maar ook de recentste Seiko horloges voor heren blinken uit in innoverende technologie

Seiko, jouw partner

Liefhebber van moderne technologie? Dan zal je snel vallen voor deze vernuftige uurwerken, die méér zijn dan een anoniem accessoire. Met hun ‘emotional technologies’ zorgen Seiko horloges voor interactie tussen sportieve heren en hun uurwerk. Bij het duiken deelt je horloge jou de exacte diepte mee. En waar je ook bent, je partner om je pols geeft je de exacte lokale tijd.

Innovatie sinds 1881

Seiko horloges integreren ruim 130 jaar innovatie. Hun componenten en hoogtechnologische gangwerken worden volledig in huis gemaakt. 3 types gangwerken komen voor in de belangrijkste collecties Sportura, Premier, Prospex en Velatura:

  1. Kinetische gangwerken: al in 1986 lanceerde Seiko horloges die energie opwekken door de bewegingen van de drager. Zelfs vandaag staat Kinetic nog steeds synoniem voor milieuvriendelijkheid en gebruiksgemak.
  2. Gangwerken op zonne-energie sinds 1977: de herenhorloges van Seiko zetten alle soorten licht om in energie. Dat maakt het horloge nagenoeg onderhoudsvrij. Een volledig opgeladen batterij gaat namelijk 2 maand mee. Oplaadtijd? 1 minuut licht = 1 uur energie.
  3. Kwartsbinnenwerken: met het eerste kwartspolshorloge in 1969 zorgde Seiko in de horlogewereld voor een aardverschuiving van formaat.

Met zo’n rijke geschiedenis hoeft het niet te verbazen dat hun Astron GPS Solar model maar liefst 100 gepatenteerde uitvindingen bevat! Bestel je Seiko horloge nu bij Juwelier Jan Maes online of in het Waasland Shopping Center of bekijk meer ingenieuze horloges voor heren van Casio of Tissot.