Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Rosefield Uurwerken

Klassiek en modern. Vorm en functie. Amsterdam en New York. De horloges van ROSEFIELD zijn een prachtig eerbetoon aan de energie, de vrijheid en het liberale denken van Amsterdam en New York. ROSEFIELD combineert moeiteloos ingetogen en minimalistisch Dutch design met de fashion forward uitstraling die zo typerend is voor New York. Het resultaat? Een veelzijdige collectie minimalistische horloges met een moderne, eigentijdse look.

Ambacht

Bij een ROSEFIELD uurwerk speelt zowel kwaliteit als design een belangrijke rol. Daarom werkt dit Nederlandse merk alleen met de beste materialen. In alle horloges zit een duurzaam Japans uurwerk en de bandjes zijn gemaakt van soepel leer en elegant mesh roestvrij staal.

Verschillende bandjes

Met een ROSEFIELD horloge ben je altijd mee met de laatste trends. Alle leren bandjes zijn gemakkelijk verwisselbaar, zo stem je je uurwerk snel af op de rest van je outfit. Kies je een leren bandje met authentieke stiksels voor een klassieke uitstraling? Of liever een horlogebandje zonder stiksels voor een minimalistische look? Alles kan! En dankzij het innovatief mechanisme wissel je je band in slechts enkele seconden.

Op zoek naar andere minimalistische, trendy uurwerken? Bekijk dan ook snel onze collectie van Cluse, Daniel Wellington en Paul Hewitt.