Filter
Sluiten
Prijs in €
49
Toon resultaten

Rosefield Juwelen

Klassiek en modern. Vorm en functie. Amsterdam en New York. De sieraden van ROSEFIELD zijn een prachtig eerbetoon aan de energie, de vrijheid en het liberale denken van Amsterdam en New York. ROSEFIELD combineert moeiteloos ingetogen en minimalistisch Dutch design met de fashion forward uitstraling die zo typerend is voor New York. Het resultaat? Een veelzijdige collectie minimalistische juwelen met aan moderne, eigentijdse look.

Ambacht

Bij een ROSEFIELD sieraad speelt zowel kwaliteit als design een belangrijke rol. Daarom werkt dit Nederlandse merk alleen met de beste materialen. De sieradencollectie van ROSEFIELD bestaat, net als bij de uurwerken, uit verschillende lijnen. Zo heb je de Baxter, Broome, Chrystie, Elizabeth, Mott, Mulberry en Wooster armbanden. Allemaal geïnspireerd op hippe plaatsen in wereldstad New York. 

Verschillende bandjes

Met een ROSEFIELD armband ben je altijd mee met de laatste trends. Alle armbandjes kan je gemakkelijk combineren met elkaar voor een moderne look. Of shop er eentje om speciaal met je ROSEFIELD horloge te dragen. Klassiek, minimalistisch of tijdloos? Alles kan! In de sieradencollectie van ROSEFIELD vind je het armbandje dat perfect bij jouw persoonlijkheid matcht. Het ultieme, fijne accessoire voor je dagelijkse look!

Op zoek naar andere minimalistische, trendy sieraden? Bekijk dan ook snel onze juwelencollectie van Zinzi, Daniel Wellington en Paul Hewitt.