Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Rodania Swiss Since 1930

Rodania Swiss since 1930

Tijd is alomtegenwoordig, maar toch onvatbaar. Het Belgische Rodania is sinds jaar en dag een vaste waarde op gebied van uurwerken. Met hun Rodania 1930 gaan ze voor Swiss
Made topkwaliteit. De horloges stralen een niet te evenaren elegantie en allure uit die typisch is voor Rodania. Combineer
dat met de hoogste kwaliteitsnormen en de beste materialen en je krijgt een iconisch Rodania 1930 uurwerk. 

Hier vind je zeker een uurwerk in jouw stijl

Rodania denkt in zijn sensibel aanbod aan zowel heren als dames en kinderen. Hier vind je vast een uurwerk in jouw stijl, of die nu sportief, klassiek of supervrouwelijk is.

Je kan in de winkels van Jan Maes (Wijnegem en Sint-Niklaas) snuisteren in verschillende hoofdcollecties van Rodania. Zo is er de traditionele maar trendy Basic Collectie. Hier vind je het klassieke Rodania 1930 uurwerk, maar ook sportieve varianten en zelfs verpleegsterhorloges. De horlogefanaticus vindt hier zeker zijn gading. Vooral de vernuftige uitvoeringen met Zirconium afwerking springen in het oog. Zowel in goudkleur als Zilverkleurige uitvoeringen zijn deze luxe-uurwerken bovendien tot 100 meter waterdicht.

Trouwe partner van Rodania uurwerken

Al meer dan 30 jaar is Jan Maes trouwe partner van Rodania uurwerken. Onze medewerkers bewegen zich moeiteloos door de collecties om u te helpen bij uw keuze. Op al de uurwerken van Rodania krijg je 2 jaar waarborg. Je kan je horloge laten herstellen in ons eigen atelier.