Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Rodania uurwerken

Neem de tijd met Rodania

Tijd is overal, maar is ook ongrijpbaar. Met zijn geraffineerde uurwerken geeft Rodania een gezicht aan die tijd en maakt hem tastbaar. Deze Zwitserse horloges belichamen de passie voor stijl, traditie en precisie die het merk al 80 jaar typeert. Rodania is een garantie op comfort, verfijning en de hoogste kwaliteitsstandaard.

Hier vind je zeker een uurwerk in jouw stijl

Rodania denkt in zijn toegankelijk aanbod aan zowel heren als dames en kinderen. Hier vind je vast een uurwerk in jouw stijl, of die nu sportief, klassiek of ultravrouwelijk is.

Je kan in de winkels van Jan Maes (Wijnegem en Sint-Niklaas) snuisteren in verschillende hoofdcollecties van Rodania. Zo is er de traditionele maar trendy Basic Collectie. Hier vind je het klassieke Rodania uurwerk, maar ook sportieve varianten en zelfs verpleegsterhorloges. Een tweede collectie heet Rodania 1930. De horlogefanaticus vindt hier zeker zijn gading. Vooral de gesofisticeerde uitvoeringen in keramiek springen in het oog. In een spel van zwart en wit krijgen deze luxe-uurwerken een keramische band, Zwitsers binnenwerk en saffierglas.

Trouwe partner van Rodania uurwerken

Al meer dan 30 jaar is Jan Maes trouwe partner van Rodania uurwerken. Onze medewerkers bewegen zich moeiteloos door de collecties om u te helpen bij uw keuze. Op al de uurwerken van Rodania krijg je 2 jaar waarborg. Je kan je horloge laten herstellen in ons eigen atelier.