Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Raymond Weil horloges

Raymond Weil horloges zijn in 1976 ontsproten aan de passie van één man voor horlogeambacht en kunst. Ondertussen spreekt het familiebedrijf een breed publiek aan met zijn tijdloze ontwerpen, die overtuigen door hun precisie, kwaliteit en kostbare materialen.

Liefde voor muziek

Raymond Weil horloges worden net zo zorgvuldig gecomponeerd als de opera’s van Wagner en Verdi, die hun naam leenden voor lijnen als Nabucco en Parcifal. Ook Maestro, Toccata en Tango weerspiegelen de liefde voor muziek, die al 3 generaties lang als een rode draad door de collectie loopt. De damesuurwerken staan ook bekend om hun elegante wijzerplaat, die verkrijgbaar is in prestigieus parelmoer en afgewerkt kan worden met diamanten.

Swiss made

De luxueuze Raymond Weil horloges bestaan volledig uit Zwitserse onderdelen en hebben een ETA-binnenwerk. Er bestaan 2 soorten binnenwerken:

  1. Quartz binnenwerken op batterij: precisie is hier troef. De afwijking bedraagt maximum 1 minuut per jaar.
  2. Automatische binnenwerken: deze uurwerken hebben een gangreserve tussen de 38 en 46 uur. Ze worden ontworpen met een saffierglas aan de boven- én onderkant van de kast, zodat het ingenieuze binnenwerk zichtbaar is.

De waterdichtheid van Raymond Weil horloges varieert van model tot model en bedraagt 5 tot 20 ATM.

Bestel je horloge meteen online of werp eerst een blik op de uurwerken van Longines of Rado