Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Rado uurwerken Blauw

Rado is bekend als de absolute meester in materialen. Het merk bracht namelijk een omwenteling teweeg in de traditionele horlogewereld en wist zich te onderscheiden door het gebruik van Hightech keramiek in zijn collecties. Bekend voor zijn innovaties en beroemd dankzij verschillende internationale designtrofee’s. Rado heeft een vernieuwende aanpak en blijft voortdurend zijn grenzen verleggen om esthetische en duurzame uurwerken te ontwerpen. 

Beleef de volledige Rado ervaring en ontdek het volledige assortiment hier

Krasbestendige keramiek

“If we can imagine it, we can make it, and if we can make it, we will.” Onder dit motto ontwerpt Rado uurwerken, die niet aangetast worden door de tijd. Een sleutelrol wordt gespeeld door hightech keramiek, al dan niet in combinatie met metaal: materialen met een ingewikkeld productieproces, ongekende hardheid en een futuristische uitstraling.

Een Rado voor elke horlogeliefhebber

Rado ontwerpt zowel uurwerken met een kwarts binnenwerk als met een automatische gangwerk. In hun aanbod vind je ook chronografen. Bij Rado werken ingenieurs en designers trouwens nauw samen. Zo mocht dit merk al verschillende design-awards in ontvangst nemen voor uiteenlopende lijnen als Hyperchrome, Ceramica, True thinline en Sintra. Elk met hun eigenheid en specifieke kenmerken. 

Erkend hersteller

Juwelier Jan Maes is erkend hersteller voor Rado uurwerken. Je kunt in onze winkels terecht voor onderhoud aan je Rado horloge of om je batterijen te vervangen. Uiteraard volledig volgens de door Rado opgelegde norm. Je vindt onze verkooppunten ook terug op de officiële website van Rado

Wie belang hecht aan duurzaamheid en design, zit goed bij Rado uurwerken. Prijzen worden voornamelijk bepaald door de gangwerken en het gebruik van briljanten en keramiek. Bestel je Rado horloge meteen online of contacteer ons voor meer informatie