Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Rado uurwerken

  • 1
  • 2
  • 3

Toen Rado in 1986 voor zijn iconisch horloge ‘Integral’ hightech keramiek begon te gebruiken, kon dit aanvankelijk alleen met een zwart glanzende afwerking. Naarmate de technologie vorderde en Rado’s innovatiedrang toenam, werd hoogtechnologisch keramiek in een onberispelijk witte kleur werkelijkheid. Rado’s revolutionaire plasmatechniek voor een metaalglans in 100% hightech keramiek volgde snel. Langzamerhand ontwikkelde het horlogemerk ook de knowhow om hoogtechnologische keramiek te maken in alle mogelijke kleurvarianten en afwerkingen. En telkens Rado baanbrekend werk verrichtte, volgden de anderen zijn spoor. Rado heeft bewezen een absolute autoriteit te zijn in lichte, hypoallergene en krasbestendige materialen.

Rado wordt gedreven door een rotsvast geloof in technologie. Sinds de jaren 80 brengt dit Zwitserse kwaliteitsmerk krasbestendige horloges op de markt uit premium materialen als keramiek en diamant. Bij Rado uurwerken gaan innovatie en esthetiek dan ook hand in hand.

Krasbestendige keramiek

“If we can imagine it, we can make it, and if we can make it, we will.” Onder dit motto ontwerpt Rado uurwerken, die niet aangetast worden door de tijd. Een sleutelrol wordt gespeeld door hightech keramiek, al dan niet in combinatie met metaal: materialen met een ingewikkeld productieproces, ongekende hardheid en een futuristische uitstraling.

Een Rado voor elke horlogeliefhebber

Rado ontwerpt zowel uurwerken met een kwarts binnenwerk als met een automatische gangwerk. In hun aanbod vind je ook chronografen. Bij Rado werken ingenieurs en designers trouwens nauw samen. Zo mocht dit merk al verschillende design-awards in ontvangst nemen voor uiteenlopende lijnen als Hyperchrome, Ceramica, True thinline en Sintra. Elk met hun eigenheid en specifieke kenmerken. 

Erkend hersteller

Juwelier Jan Maes is erkend hersteller voor Rado uurwerken. Je kunt in onze winkels terecht voor onderhoud aan je Rado horloge of om je batterijen te vervangen. Uiteraard volledig volgens de door Rado opgelegde norm. Je vindt onze verkooppunten ook terug op de officiële website van Rado

Wie belang hecht aan duurzaamheid en design, zit goed bij Rado uurwerken. Prijzen worden voornamelijk bepaald door de gangwerken en het gebruik van briljanten en keramiek. Bestel je Rado horloge meteen online of contacteer ons voor meer informatie