Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Pontiac

  • 1
  • 2
  • 3

Pontiac: luxe tegen een betaalbare prijs

Pontiac werd opgericht in 1931. Het idee van de oprichters van het merk was simpel. Ze wilden kwaliteitshorloges tegen een betaalbare prijs aanbieden. Zo kon iedereen genieten van de betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en het design van een Zwitsers horloge. Het succes liet dan ook niet lang op zich wachten! Voor de naam zochten ze inspiratie in de cultuur van de indianen. Pontiac was de naam van een belangrijk opperhoofd dat dankzij zijn kennis van natuur de tijd kon aflezen aan de hand van de sterren.

De Pontiac uitdaging

Pontiac wou de sterkte en kwaliteit van hun horloges aantonen. Ze besloten deze uitdaging ook niet zonder veel ruchtbaarheid te laten voorbijgaan. Daarom gooide oprichter Ali Kinsbergen een Pontiac horloge van de boerentoren in Antwerpen, het hoogste gebouw van België. Er waren talloze journalisten, nieuwsgierigen en uiteraard gerechtsdeurwaarders aanwezig. Het horloge werd 100 meter lager opgeraapt en bleek volledig intact en nog perfect te werken. Het betekende een extra boost voor het merk!

Belgisch ontwerp

In 2014 waaide een frisse wind door het bedrijf. Er kwam een nieuwe collectie kwaliteitshorloges met een Belgisch ontwerp, een Zwitsers gangwerk en saffierglas. Met de grootste zorg werden deze horloges vervaardigd en elk horloge werd voorzien van unieke details die de Pontiac stijl zo typeren. En zo kennen we het merk vandaag. De Pontiac uurwerken hebben een tijdloos, klassiek ontwerp, maar onderscheiden zich door de uitmuntende detaillering. Alle Pontiac uurwerken zijn bovendien waterdicht.

Je kan de Pontiac horloges online shoppen bij Jan Maes. Of kom gerust eens langs in onze winkels. Wij helpen je alvast graag verder bij je keuze. Bij aankoop geniet je van een fabrieksgarantie van twee jaar.