Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Rebelse uurwerken van Police

Onstuimig & oversized. Met hun rebelse ontwerpen spreken de accessoires van het Italiaanse lifestylemerk Police tot jongemannen met attitude. Ook sterren als David Beckham, George Clooney en Bruce Willis werden gespot met horloges van Police om hun pols.

Maak een statement met je pols

Brede kasten in onconventionele vormen, metalen studs op lederen uurwerkbanden en wijzerplaten met skulls maken de horloges van Police tot gegeerde cultobjecten. Maar ook de vintage touch valt goed in de smaak bij vrije geesten, die een eigenzinnige stijl uitdragen.

Opvallend uniek

Uurwerken van Police verenigen een gewaagd design met betaalbare kwaliteitsmaterialen. Voor de kasten wordt voornamelijk met roestvrij staal gewerkt, voor de banden met staal, rubber of leder. Door de verschillende materialen en stijlen vind je sowieso een uurwerk dat jouw persoonlijkheid tot uiting brengt. Shop nu online! Jouw uurwerk wordt geleverd in een originele merkdoos. Of kom langs in onze Maes on Time winkel in het Waasland Shopping Center.

Opvallen in stijl, dat kan met horloges van Police. Maar ook met de uurwerken van Storm of Diesel kun je ongeremd jezelf zijn. Je krijgt 2 jaar garantie op alle horloges.