Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Paul Hewitt horloges

Paul Hewitt: horloges met een maritieme flair

De horloges van het Duitse Paul Hewitt zijn de perfecte combinatie tussen tijdloze elegantie en maritieme flair. In de ontwerpen van de uurwerken vind je een liefde voor traditie, kleur en originaliteit terug. Op de uurwerken vind je steeds het typische ankertje terug, het hart en de inspiratie van de collectie. 

Paul Hewitt werkt enkel met de beste materialen. Zo hebben alle Paul Hewitt horloges een Japans binnenwerk en zijn ze uitgerust met saffierglas. De sterke prijs-kwaliteit verhouding weet dan ook elke horlogeliefhebber te overtuigen.

Voor iedere stijl een Paul Hewitt horloge

De Paul Hewitt horloges hebben een uniek design dat iedereen aanspreekt. Ze zijn makkelijk te combineren, hebben een elegant design én zijn makkelijk aanpasbaar! Zo kan je eenvoudig het horlogebandje verwisselen, zodat je uurwerk past bij je outfit, gemoed of het moment. Deze banden zijn van een sterke kwaliteit maar hebben een zacht prijskaartje. Zo kan je naar hartelust mix & matchen. 

Paul Hewitt bij Jan Maes

De horloges van dit Duitse merk zijn (net als de juwelen) online te koop bij Jan Maes. Ze hebben een fabriekswaarborg van twee jaar op het gangwerk. Het horloge wordt geleverd in een originele Paul Hewitt uurwerkdoos.