Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Olivia Burton horloges

In 2011 besluiten schoolvriendinnen Jemma Fennings en Lesa Bennet het Britse accessoire merk Olivia Burton op te richten. De twee vrouwen ontmoetten elkaar op hun eerste dag aan het London College of Fashion en deelden meteen hun liefde voor design en hun passie om een eigen bedrijf op te starten.

Na het afstuderen gingen ze allebei hun eigen weg en kozen een carrière in de aankoop. Daar zag Lesa dat er echt een gat in de markt was wat betreft betaalbare, maar mooie vrouwenhorloges. Jemma en Lesa namen ontslag en waagden de sprong. Met een succesvol merk en unieke horloges als een vanzelfsprekend gevolg.

Over Olivia Burton

Maar wie is die fameuze Olivia Burton eigenlijk? Olivia Burton was de oudtante van Lesa. Haar pittige aanpak en energie was een grote inspiratie voor de meisjes. En dat is ze nog altijd. Olivia Burton combineert vintage inspiratie met de catwalktrends van nu. De dromerige horloges stralen romantiek en tijdloosheid uit. Maar altijd met een hedendaagse, eigenzinnige twist zoals bloemen, bijtjes en vlinders.

De Olivia Burton collectie

De designs komen tot leven in hun kleine studio in East London, waar Jemma, Lesa en hun team nauw samenwerken. Zo zorgen ze ervoor dat elk ontwerp afgewerkt is tot in de perfectie. Zes keer per jaar brengen ze een nieuwe collectie uit, maar steeds volgens hetzelfde recept. Vintage ontwerpen, handgetekende illustraties en Italiaans leder.

Olivia Burton horloges online bij Jan Maes

Shop je favoriete Olivia Burton uurwerk veilig en snel online bij Jan Maes. Koop het voor jezelf of als cadeautje voor je moeder, zus of beste vriendin. Bij Jan Maes vind je altijd de mooiste Olivia Burton horloges. Bovendien verzenden we je bestelling helemaal gratis vanaf 50 euro in België. Bezorging op een adres in Nederland en Luxemburg is gratis vanaf een bestelling ter waarde van 75 euro.

Pas je liever eerst je Olivia Burton horloge? Kom langs in onze Grace & Glory winkel in het Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas. We helpen je met veel plezier verder!

Dezelfde prijsklasse, maar een ander merk? Neem een kijkje bij Fossil, Rosefield of Cluse.