Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Obaku

Obaku, uniek in al zijn eenvoud

De Obaku Denmark horloges worden ontworpen door de Deense topdesigners Lau Ruge en Christian Mikkelsen. Zij hadden het idee om de tradities uit Azië en het Westen (meer bepaald Scandinavië) met elkaar versmelten in één uurwerk. Een samenwerking die tot een prachtige mix van eenvoud, vakmanschap en een unieke design leidde. Mikkelsen verwoordt het als volgt: “Elk horloge vertelt een verhaal. Het beschrijft welk type persoon je bent en geeft aan dat de tijd voorbij gaat. Geniet dus van het hier en nu!”

Kunstwerken met oog voor detail

De Obaku horloges zijn niet zomaar accessoires, het zijn functionele kunstwerken met een eigentijdse vormgeving. Erg kenmerkend voor deze uurwerken is dat de kast overvloeit in de band zonder storende verhogingen. De kast en de band vormen één harmonisch geheel, wat helemaal in de filosofie van het merk past. Geniet van de pure designs, de kalme en gebalanceerde kleuren, de hoge functionaliteit en het sterke vakmanschap! Het is kinderspel om deze prachtige horloges te combineren met je kledingkast.

Het Obaku logo: ‘Circle Of Life’

Het Obaku logo is geïnspireerd op de Zen kalligrafische cirkel ‘Enso’. Het symboliseert sterkte, elegantie en de ‘uiting van het moment’. Het moment waarop de geest vrij is om te creëren in alle vrijheid. Met andere woorden: alles waar Obaku voor staat. Harmonie in een eigentijds jasje met aandacht voor kwaliteit en persoonlijkheid, deze horloges weten het als geen ander samen te brengen.  Klinkt dit als muziek in je oren? Dan is Obaku hét merk voor jou! 

De horloges van Obaku kun je nu online shoppen bij Jan Maes! Of in onze winkel in het Waasland Shopping Center. Hou je van dit minimalistische design, neem dan ook zeker een kijkje bij Skagen en Calvin Klein