Filter
Sluiten
Prijs in €
299
Toon resultaten

De smartwatches van Michael Kors Access

Geconnecteerd in stijl: Michael Kors Access!

Michael Kors springt mee op de kar van wearable technology met de Michael Kors Access lijn. Deze fashionable smartwatches zijn technische hoogstandjes maar met de glamour look die het merk zo typeert. Dankzij de verwisselbare bandjes en de volledig personaliseerbare interface van je wijzerplaat, pas je jouw Access volledig aan naar jouw smaak en persoonlijke stijl.

Deze horloges connecteren op eenvoudige wijze met je smartphone. Je houdt dus niet enkel de tijd bij, maar ook je favoriete social media kanalen, je smsjes en telefoons,… Deze smartwatch is uitgerust met stemherkenning zodat je het horloge gemakkelijk en snel opdrachten kunt geven.

De ingebouwde activity tracker

In de Michael Kors Access horloges zit een ingebouwde activity tracker, die je fitness doelen bijhoudt. Krijg meldingen van behaalde doelen tijdens je dagelijkse beweging of tijdens die intensieve workout.

Product specificaties

  • Touch screen met 1.4 display (320x290 resolutie)
  • De batterij blijft opgeladen voor 1 à 2 dagen (afhankelijk van gebruik)
  • Operating system: Android Wear
  • Compatibel met Android OS 4.4+ of Iphone 5/iOS 9+
  • Geheugen: 4GB
  • De smartwatch connecteert via Bluetooth Smart Enabled.

Fan van mode en technische snufjes of ben je een echte digital native? Dan mag een Michael Kors Access niet ontbreken om je pols. Als je geïnteresseerd bent in smartwatches, neem dan ook zeker een kijkje naar Fossil Q. Of misschien zijn de Zwitserse smartwatches 'Tag Heuer Connected' wel iets voor jou?