Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Memoire ringen

Met Mémoire verzegel je je mooiste herinneringen in gracieuze gouden ringen van Belgische makelij. Zo draag je al jouw dierbare momenten niet alleen in je hart, maar ook om je vinger.

Mémoire voor elke gelegenheid

Mémoire biedt een schitterende collectie trouwringen en relatieringen. Zelf spreekt dit merk uit Antwerpen over gelegenheidsringen. Want met zijn ronde vorm, die oneindigheid symboliseert, past dit sieraad bij alle mijlpalen in je leven. De ringen zijn gemaakt uit 18-karaats goud en worden vaak bezet met briljanten van excellente kwaliteit.

Je leven lang Mémoire

Bij elke speciale gelegenheid kun je je ring laten meegroeien en een unieke herinnering aan je sieraad toevoegen. Dat kan in de vorm van een extra briljant. Of misschien ga je wel liever over naar een volledig ander model. Dan betaal je enkel een supplement voor je upgrade en het prijsverschil tussen de twee ringen.

Voordelen van Mémoire

Alle ringen van Mémoire worden in een mooie luxedoos geleverd samen met een echtheidscertificaat. Bovendien kun je net zoals bij de ringen van AuroDesign, Tessina en Traditions rekenen op:

  • Een diefstalverzekering van 3 jaar voor de ringen uit palladium of 18-karaats goud. En dit tot € 250 per ring.
  • Een gratis lasergravure in beide ringen. Vertrouw jouw herinneringen in woorden toe aan je sieraad. Amici ringen graveren we tegen een schappelijk prijsje en ook voor andere gravures kun je bij ons terecht.
  • Het kosteloos op maat zetten van je ring binnen 6 maand na de aankoop.

Omdat alle Mémoire ringen in eigen land gemaakt worden, blijft de levertermijn beperkt tot 1 week. Ook voor zeer kleine of grote maten. Informeer gerust naar de voorwaarden in een van onze filialen en kies samen jullie ringen uit.