Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Horloges Longines

  • 1
  • 2
  • 3

Zwitserse horloges sinds 1832

Al 175 jaar maakt Longines horloges van Zwitserse topklasse. Zijn eeuwenlange succes dankt het merk aan zijn traditie van elegantie en duurzame technologie. Longines biedt wereldwijd honderden modellen. Voor onze winkels selecteren we bij Jan Maes een aantal uurwerken toegespitst op de Belgische markt. Had je graag een horloge dat we niet op voorraad hebben? Neem gerust contact op! 

Elegance is an attitude

De rijke geschiedenis van esthetiek wordt ook vandaag verder gezet. De tijdloze elegantie die zo typisch is voor Longines, zie je terug in elk van hun collecties. Steeds opnieuw vinden de ontwerpers de balans tussen verfijning en klassiek design. De horloges van Longines bevatten de meest innovatieve technieken, in lijn met de traditionele waarden van het bedrijf.

Officieel hersteller van Longines horloges

Jan Maes is officieel geautoriseerd om Longines uurwerken in eigen atelier te herstellen. Onze medewerkers krijgen regelmatig trainingen en kunnen je dus perfect bijstaan met zowel technisch als esthetisch advies over jouw horloge. Je kan onze verkooppunten terugvinden op de officiële website van Longines

Bekijk ook de stijlvolle horloges van Tag Heuer, Breitling en Raymond Weil