Filter
Sluiten
Prijs in €
Edelstenen
Uitvoering kast
Uitvoering band
Extra's
Toon resultaten

Lapponia

Het ontwerp van een Lapponia juweel

Eenvoud en een harmonieus samenspel van vormen en lijnen, waarbij de uitdaging ligt in het behouden van het de subtiele details doorheen het productieproces. Dat is de essentie van Pekka Hirvonen's visie op de Lapponia juwelen toen hij begin 2002 voor hen begon te ontwerpen. De vormen kunnen als gracieus en aërodynamisch worden beschreven. Het zijn net die vormen die we in de natuur rondom ons aantreffen en die een grote aantrekkingskracht hebben op de mens.

Nano-silver zorgt voor bescherming

Lapponia sieraden zijn technisch gezien van het allerhoogste niveau: aan sloten wordt de grootste aandacht besteed, zodat ze een perfect geheel vormen met de rest van het sieraad. Alle zilver juwelen zijn van eerste gehalte zilver met een hierover een fijn laagje Nano-silver. Nano-silver is een onzichtbare bescherming, zonder luchtbelletjes, tegen vervaging van de juwelen en zorgt voor een extra bescherming, ook tegen bijvoorbeeld hoge temperaturen.

Elk juweel is uniek, met zijn eigen naam en ontwerper, zijn eigen verhaal of achtergrond. De geïntegreerde vorm zorgt er voor dat elk sieraad past bij ieder ander sieraad van dezelfde ontwerper. Zo kan u uw eigen collectie samenstellen en door de jaren heen uitbreiden: een eigen kunstcollectie.