Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Innocence juwelen voor sterke vrouwen

Innocence juwelen vertellen het verhaal van onafhankelijke, succesvolle vrouwen. Juwelier Jan Maes laat je graag kennismaken met de présence en verfijning van dit exclusieve merk.

Schoonheid in al haar facetten

De passie voor ware schoonheid is diep verankerd in het DNA van Innocence. Alle juwelen zijn gemaakt uit 18-karaats goud: wit, geel en rosé. Innocence maakt gebruik van gedurfde combinaties en schuwt het gebruik van kleurrijke edelstenen niet. Ook de briljanten die de ontwerpen sieren, geven de juwelen hun exclusieve uitstraling.

Jaarlijks brengt het merk een 6-tal nieuwe lijnen uit, met vrouwelijkheid en tijdloze klasse als rode draad. Elke lijn laat je toe om een stijlvolle set samen te stellen met hanger, ring en bijpassende oorbellen. Altijd discreet én pittig.

Exclusief Belgisch

Innocence maakt deel uit van de Belgische Montebi Group, die onder meer Rodania en Nona Goud in zijn portfolio heeft. Alle juwelen zijn ontwikkeld volgens de hoogste kwaliteitsstandaard en gegraveerd met het unieke Innocence logo.

Dames, laat je verleiden door de geraffineerde juwelen van Innocence. Of ontdek meer verfijnde sieraden in de collecties van Al Coro, Hulchi Belluni of Nobless Prestige.