Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Ice Watch, uurwerken vol kleur en karakter

  • 1
  • 2
  • 3

“Change. You can.” Dat is het motto van het Belgische merk Ice Watch, dat in 2006 de horlogebranche verbijsterde met zijn knallende kleuren. Geef toe aan de verleiding van deze trendy uurwerken!

Fel & fris

Met hun felle jeugdigheid veroveren Ice Watch uurwerken wereldwijd harten. Ook van sterren. Katy Perry draagt Ice Watch in haar Part of me-videoclip, en David Guetta lanceerde prompt een eigen collectie.

Ook het merk zelf brengt jaarlijks nieuwe lijnen op de markt, zodat de horloges ondertussen in bijna alle kleuren beschikbaar zijn. Zelfs fluor. Je kan geen outfit bedenken, of Ice Watch heeft er een bijpassend uurwerk voor.

Iedereen Ice Watch

De uurwerken van Ice Watch zijn gemaakt uit comfortabel plastic. Dat geeft ze hun grote herkenbaarheid en maakt ze heel betaalbaar. Vanaf € 59 heb je een hip kwaliteitshorloge, dat waterdicht is tot 10 ATM. Ice Watch zorgt trouwens voor verschillende maten van mini tot XL. Zo kan jouw kapoen hetzelfde uurwerk dragen als mama én papa. Koop de uurwerken van Ice Watch online in onze webshop of kom langs in een van onze winkels in het Waasland Shopping Center.

Sportief en kleurrijk is iets voor jou? Bekijk dan ook uurwerken van Nautica of Boss Orange.