Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

De betoverende juwelen van Hulchi Belluni

  • 1
  • 2
  • 3

Een collectie die bruist van creativiteit

De Belgische ontwerpster Martine Hul realiseerde in 2001 haar eerste collectie juwelen onder de naam Hulchi Belluni. Haar uitgesproken stijl, aandacht voor detail en eindeloze creativiteit gaven elk juweel een unieke touch. Ondertussen genieten deze authentieke juwelen wereldfaam. Niet in het minst dankzij hun fijne afwerking, hun hoge kwaliteit (18 karaat goud en hoogkwalitatieve diamant) en de bruisende energie waarmee ze jou doen stralen! Ook voor verlovingsringen kan je terecht bij het brede aanbod van Hulchi Belluni. 

Feng Shui

De juwelen van Hulchi Belluni worden ontworpen volgens de tradities van Feng Shui, een oude oosterse wetenschap. Deze filosofie legt zich toe op de Chi of positieve levensenergie. Op die manier brengt Martine Hul evenwicht en harmonie in haar ontwerpen.

Het verhaal achter de naam Hulchi Belluni

De naam van deze collectie is, net als haar juwelen, gegroeid uit liefde. De liefde van een man voor een vrouw: ontwerpster Martine Hul. Zij zoekt chi in haar leven: rust, evenwicht en positieve energie. Belluni (‘bella luna’) betekent letterlijk ‘de mooie maan’. Zij is de bron van creatieve energie en mysterieuze romantiek die zo essentieel is voor de uitstraling van deze juwelen.

Ook de verschillende lijnen binnen de collectie van Hulchi Belluni hebben hun eigen karakter en hun eigen naam. The Funghetti Collection, Tresore Collection, Cubini Collection, Cheri Collection, Dentelle Collection, … Welke past bij jou?

De herkomst van Hulchi Belluni diamanten

De diamanten die door Hulchi Belluni gebruikt worden komen van volstrekt legitieme bronnen en komen niet uit conflictgebieden. Ze worden volledig verhandeld volgens de resoluties van de Verenigde Naties. Hulchi Belluni ontvangt van zijn diamantleveranciers de nodige geschreven garanties hiervoor.

Jan Maes heeft je nog heel wat moois te bieden. Ontdek ook onze andere juwelenmerken. Je kan onze juwelen zien sprankelen in onze winkels in Wijnegem en Sint-Niklaas of op onze webshop