Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Gucci, horloges om te koesteren

Gucci is het merk van de dubbele G. En de Italiaanse rood-groenlijn. Het merk van dualiteit, dat innovatie en traditie, fashion en vakmanschap, moeiteloos combineert en zo de wereld verovert met luxueuze handtassen en zonnebrillen, maar ook met felbegeerde horloges.

Iconen voor generaties

Grace Kelly schitterde met de befaamde Flora sjaal, Jackie Kennedy koesterde haar Gucci schoudertas en ook de unisex Hobo Bag vond aanhang bij first fashion lady’s. Gucci blijft generatie na generatie verrassen én inspireren met vernieuwende materialen en designs.

Ook bij hun horloges trekt Gucci resoluut de creatieve kaart. Uiteraard zonder aan de kwaliteit te tornen. Edele materialen, een Zwitsers binnenwerk en krasbestendig saffierglas zijn een vast gegeven.

Guccissima. U-play

De horloges van Gucci zijn ingedeeld in verschillende lijnen. Elk met hun eigen look en inspiratiebron. Zoals de speelse U-play met verwisselbare draairingen en banden. Dit wordt jouw uurwerk bij elke outfit én elk seizoen! Fris wit op een zwoele zomerdag, zelfbewust zwart bij een chic avondfeest. Ook met de elegante Guccissima stá je er.

Bestel je Gucci horloge online of kom deze Italiaanse creaties ontdekken in een van onze winkels