Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Gemini armbanden, Belgisch en hip!

Gemini

Sinds 2013 reist Gemini de wereld rond op zoek naar de beste stenen met als doel kwaliteitsvolle armbanden te ontwerpen op basis van natuursteen, die de outfit van de moderne man compleet maakt. De nieuwe Gemini collectie is een eerbetoon aan het oude Griekenland en weerspiegelt tevens Gemini ’s passie voor wereldreizen, avontuur en duurzaamheid.

Ben jij open van geest? Kies jij reizen, ervaringen en natuur boven een traditionele levensstijl? En geef jij om duurzaamheid en goed doen voor anderen? Verspreidt mee de positiviteit van Gemini! Shop snel de Gemini armband die bij jouw stijl en karakter past! Mix en match om je eigen combinatie te maken. Bestel de authentieke armbanden van Gemini online bij Jan Maes. Wij leveren je nieuwe sieraad met veel zorg bij je thuis in het bijpassende juwelendoosje. 

Alpha

De Alpha reeks is het begin, de basis van het gehele Gemini concept. Ze zijn gemaakt van 8mm stenen van topkwaliteit en een roestvrij stalen spacer. De Alpha armbanden kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met andere kleuren, armbanden en horloges.

Gem

De Gem reeks verwijst naar het avontuurlijke karakter van Gemini. Ze dienen als talisman tijdens je volgende reizen. De Gem armbanden zijn de toppers van Gemini: 8mm betekenisvolle stenen van topkwaliteit in combinatie met een Gemini spacer in roestvrij staal.

Melas

Melas betekent in het oud Grieks: “donker, diep zwart”. Wie bekent is met de Griekse mythologie weet ook dat Melas de zoon van Poseidon was, heerser van oceanen. Hij gaf zijn naam aan één van de belangrijkste rivieren ter wereld, die later de naam Nijl krijg. De donkere kleur van de Melas armbanden weerspiegelt de mystiek en kracht van de diepe zee. De armbanden zijn samengesteld uit 8mm betekenisvolle stenen van topkwaliteit in combinatie met een twee spacers in roestvrij staal.

Olympus

De Olympus reeks verwijst naar de top van de wereld. Het is de hoogste berg in Griekenland die tevens de thuisbasis is van de goden in de Griekse Oudheid. Olympus staat dan ook ongetwijfeld voor kracht en controle. De Olympus armbanden zijn gemaakt van topkwaliteit leder, natuursteen en roestvrij stalen spacers.

Sparta

De Sparta reeks verwijst naar de leidende kracht van het oude Griekenland. Denk aan Sparta, de dominante stad en haar sterk Spartaans leger. De Sparta armbanden zijn gemaakt uit roestvrij staal en echte, betekenisvolle natuurstenen.

Fan van juwelen met beads? Dan hou je gegarandeerd ook van het uitgebreide aanbod van Rebel & Rose.