Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Gemini armbanden, Belgisch en hip!

Hip en trendy. Authentiek en handgemaakt. Het Belgische merk Gemini ontwerpt armbanden met natuurstenen voor mensen die op zoek zijn naar authenticiteit. Naar zaken die écht zijn.

Over Gemini

Sinds 2013 is het Belgische merk Gemini een vaste waarde op vlak van 100% handgemaakte armbanden met natuurstenen. De natuurstenen voert Gemini in vanuit alle wereldhoeken. Van Brazilië, over Noorwegen en Indië, tot Zuid-Afrika. De stenen zijn echte delen van de Aarde, ze zijn afkomstig uit diepe grondlagen, uitgedoofde vulkanen en rijke ertsgronden. De grootte en de kleur van elke steen is een klein beetje anders, ieder steentje is dus uniek. Bovendien schrijven sommigen de stenen zelfs speciale eigenschappen toe.

De Gemini collectie

Gemini heeft drie verschillende collecties: de Basic, de Classic en de Special collectie. De Basics zijn gemaakt met 6mm of 8mm natuurstenen en met een metalen spacer. In de Classic collectie vind je de fundamenten van Gemini. De stenen werden met veel zorg geselecteerd en de armbanden krijgen een oud zilveren Gemini spacer. De Special collectie is ontworpen om gecombineerd te worden met de Basic en Classic armbanden. De Specials zijn lederen armbanden met een ruwere, vintage afwerking.

Gemini juwelen online bij Jan Maes

Shop je favoriete Gemini armbanden veilig en snel online bij Jan Maes. Koop ze voor jezelf of als cadeautje. Bij Jan Maes shop je altijd de nieuwste Gemini collectie armbanden. Bovendien verzenden we je bestelling helemaal gratis vanaf 50 euro in België. Bezorging op een adres in Nederland en Luxemburg is gratis vanaf een bestelling ter waarde van 75 euro.

Bekijk je onze Gemini collectie liever eens in het echt? Kom langs in een van onze winkels in het Waasland of Wijnegem Shopping Center. We helpen je met veel plezier verder!