Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Een Fossil horloge, da’s vintage modern

  • 1
  • 2
  • 3

Vintage modern. Traditioneel nieuw. Authentiek. En dat steeds met een knipoog. Dat is elk uurwerk van Fossil ten voeten uit.

Verrassen met vintage

Fossil is een Amerikaans merk, dat zich sinds 1984 stevig weet te positioneren in de uurwerkbranche. En later ook in de ledersector. Hun populariteit? Die is te wijten aan hun verrassende vintage. Elk Fossil horloge is authentiek, maar behoudt met een onmiskenbare knipoog zijn ware avant-garde-aard. Op het gebied van ontwerp, materialen én technologie.

Het merk verdiende qua design al veelvuldig zijn sporen. Eerder sloeg Fossil trouwens al de handen in elkaar met andere topmerken als Diesel en Michael Kors.

Ongebreidelde creativiteit

Bij elk Fossil horloge is niet alleen het design uniek, maar ook de verpakking. De iconische ‘watch tins’ doen niet alleen dienst als houder, maar ook als accessoire. Hun elegante vintagestijl weerspiegelt de originaliteit van het merk.

Creatieve vrijheid staat bij Fossil centraal. Het design team komt dan ook 4 keer per jaar met nieuwe, even trendy modelletjes op de proppen, die je meteen in de webshop of in de etalages van Jan Maes vindt. Aan aantrekkelijke prijzen. Dames en heren, jullie worden op jullie wenken bediend!