Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Juwelen van Fossil

Fossil volgt de trends op de voet en weet die te verwerken in trendy juwelen voor dames en heren. Altijd met een verrassende vintage twist.

Moderne vintage

Het Amerikaanse fashionmerk Fossil maakt komaf met tegenstrijdigheden en brengt traditie en vernieuwing, vintage en modern, compromisloos samen in hun juwelen. Ook hun ledercollectie en horloges volgen deze frisse vintage stijl. Zo is je uurwerk altijd assorti met je Fossil ketting of armband.

Fossil voor hem en haar

Qua design én materialen maakt Fossil een duidelijk onderscheid tussen de dames- en herencollectie. Alle juwelen zijn gemaakt uit staal. De damesjuwelen worden afgewerkt met een coating in geelgoud of rosé en niet zelden met fonkelende steentjes. De krachtige Fossil juwelen voor heren worden dan weer gecombineerd met stevig leder.

4 keer per jaar nieuw

Kernwaarde bij Fossil is ongebreidelde creativiteit. 4 keer per jaar kun je je dan ook aan een nieuwe collectie juwelen verwachten. Altijd even fris, altijd op maat van het seizoen. En altijd online te vinden bij Juwelier Jan Maes of in onze Maes on Time winkel in het Waasland Shopping Center.

Smaakt dit voorproefje naar meer? Ontdek dan de trendy juwelen van Michael Kors, Diesel of Bronzallure. Of bestel online meteen het Fossil sieraad, waarin je jezelf terugvindt.