Filter
Sluiten
Prijs in €
1617
Toon resultaten

F'oru

F'OrU: voor de liefde, voor elkaar, voor de natuur

De ringen van f'OrU vormen  een prachtige collectie trouw- en relatieringen. Het merk is de jongste telg uit de familie van VdB&VR., een Belgisch bedrijf dat unieke en kwalitatieve trouwringen op de markt breng. Bij f'OrU zal je geen alledaagse ringen vinden. Het zijn eigentijdse juwelen voor eigentijdse koppels met een mooie boodschap: voor elkaar en voor altijd. 

Aarde,water,lucht en vuur

Hou je van de grillige vormen van de natuur? Koester deze dan in je trouw- of relatiering. Deze collectie symboliseert de natuur door een artisanale look met een origineel en mooi afgewerkt design. De f'OrU ringen staan voor handmade organische ontwerpen van een duurzame en uitzonderlijke hoge kwaliteit. Elk model is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Koop je nieuwe ring online of in onze winkel in het Waasland Shopping Center.

Willen jullie graag langskomen om de ringen van jullie leven te vinden, geen probleem! Onze ervaren werknemers stellen je met plezier voor aan onze uitgebreide collectie trouwringen van onder andere Aurodesign, Amici, Mémoire en Xen.