Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Ebel horloges

In 1911 besluiten Eugène Blum en Alice Lèvy om hun passie voor technische precisie en sensuele designs te combineren. De exclusieve Ebel horloges zijn geboren uit liefde, voor elkaar en voor haute joaillerie.

Iconische golven

Het is de zee die dit echtpaar wist te inspireren, met haar golven die majestueus af en aan rollen. Dit patroon komt dan ook duidelijk naar voor in de iconische Wave lijn voor dames en heren. Deze Ebel horloges vinden hun oorsprong in de Classic lijn, maar dankzij hun vernieuwde design staan ze voor een geslaagd huwelijk tussen tijdloze classic en een frisse feel.

Zacht, welvend, sensueel

Ebel horloges blinken uit in vrouwelijkheid. Souplesse en spontaneïteit vormen de sleutels tot hun collectie. Elk horloge is tegelijk een verleidelijk sieraad, met accenten in 18-karaats goud. Combineer deze uitstraling met de hoogste kwaliteit en ontdek de kracht van dit Zwitserse luxemerk.

Je kunt deze horloges meteen online bestellen. Wil je ze liever eerst aan je pols passen en hun comfort ervaren? Dan heet ons professionele team je van harte welkom in Wijnegem