Filter
Sluiten
Prijs in €
Toon resultaten

Durf schitteren met Davice juwelen

Davice juwelen danken hun onweerstaanbare karakter aan een perfecte mix van klassieke schoonheid en modern design. Laat je verleiden en straal met deze exclusieve sieraden. 

Arte in oro

Oftewel ‘kunst in goud’. Dat is de slogan waarmee Davice haar hoogkwalitatieve 18-karaats juwelen op de markt brengt. Het zijn artisanale creaties in een stijl die inspireert én fascineert. Met hun Italiaanse flair spreken ze vrouwen aan die niet bang zijn om in het oog te lopen.

Diamonds in motion

In de wereld van diamanten is less niet altijd more. Vanuit dat idee ontwikkelde Davice een revolutionaire techniek om hun diamanten nóg feller te laten schitteren. In de Diamonds in Motion collectie worden de diamanten vastgemaakt aan metaaldraadjes, zodat ze speels kunnen bewegen. Het resultaat is een uniek spel van licht en kleur. Fenomenaal in het zonlicht!

Ook de lijnen Infinity en Color delen in de elegantie die eigen is aan alle Davice juwelen. Met Infinity ga je volop voor fashion forward. De gekleurde diamanten van Color geven je outfit dan weer extra fleur. Kom de collectie bewonderen in onze winkel in het Waasland Shopping te Sint-Niklaas of shop online!